Aktuality VU3V

S odvoláním na nařízení Bezpečnostní rady státu ze dne 10. 03. 2020 a na doporučení České zemědělské univerzity v Praze, na které jsme upozorňovali v předminulém týdnu, do konce března 2020 nebudeme organizovat naše setkání senior studentů v KS Frýdlant, Chrastava, Hodkovice nad Mohelkou a Český Dub.

Se senior studenty budeme v komunikaci prostřednictvím e-mailu a telefonu. Studijní materiál po tuto dobu, do konce měsíce března, je k dispozici pouze v elektronické podobě pod přístupem, který má každý jednotlivý senior student přidělen, a to na web stránkách https://e-senior.czu.cz/.

Průběžně budeme informovat o dalším vývoji a způsobu organizace studia.

K dispozici senior studentům jsou tutorky Mgr. Edita Dostálová (KS Český Dub a Hodkovice n. M.) a Ing. Barbara Vítková (KS Frýdlant a Chrastava).

Ačkoliv nás to velice mrzí, situace je vážná, a přijatá opatření jsou nutná a adekvátní.

Opatrujte se všichni naši milí senior studenti, jezte více vitamínů než kdy jindy, nestresujte se zbytečnostmi, vyvarujte se zbytečným kontaktům se širokou veřejností a s nemocně vypadajícími lidmi, spíše se zdržujte doma a využijte možnosti pomoci vašich dětí a pradětí (jejich mladé organismy jsou schopny se případně lépe s veškerými nežádoucími viry vypořádat bez dramatičtějších následků).

A přejeme pevné zdraví!!! Snad v dubnu na milou viděnou.