Novoroční pozdravení

Vážené senior studentky, vážení senior studenti z konzultačních středisek Frýdlant, Chrastava, Hrádek nad Nisou, Český Dub a Hodkovice nad Mohelkou.

Dovolujeme si v prvních dnech roku 2021 popřát Vám vše jen to DOBRÉ, ať Vás potkává. Ať Vás stále uvnitř Vás samotných žene nějaká vnitřní dobrá životní síla ke všemu, co pro Vás samotné a Vaše blízké osoby je radostí a potěšením, naplněním Vašeho života!!!

Přejeme Vám pevné zdraví, štěstí na každém Vašem kroku, a láskyplné dny. Těšíme se na Vás s kolegyní i v nadcházejícím letním semestru. Brzy Vás budeme kontaktovat e-mailem s podrobnou informací ohledně harmonogramu a organizace semestru.

Do kurzů mají možnost se přihlásit i noví zájemci o studium.

Bližší informace, prosím, je možné získat nejlépe zavoláním na telefon: + 420 724 326 684, anebo posláním zprávy na e-mail: barbara.vitkova@umime-si-pomahat.cz . Letní semestr budeme zahajovat v měsíci únoru 2021.

Těšíme se na Vás

Edita a Barbara

Posíláme Vám VIRTUÁLNÍ NOVOROČNÍ POZDRAV děkana PEF ČZU v Praze. Jsme součástí veliké rodiny senior studentů v rámci VU3V ČR. Celkově je studujících na 6 000 seniorů. Což je prostě super informace!!! Přejeme i nadále výborné studijní úspěchy!!!!